Schouwersweg 66
0113 567750

Specialist in autobanden

Voorheen kende u ons wellicht als ‘RBH’: Riedam Banden Heinkenszand. Enkele jaren na onze oprichting hebben we ons dienstenpakket uitgebreid, maar toch blijven banden voor auto’s en bedrijfswagens het speerpunt van ons bedrijf.

Met een ruime ervaring en een team van vakkundige monteurs zijn wij dé bandenspeciaalzaak van Zeeland. Zo vindt u in ons assortiment banden van topmerken als Continental, Bridgestone en Michelin. Banden met een bewezen kwaliteit die zorgen dat u veilig de weg op kunt, ongeacht de weersomstandigheden. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan banden – ook voor het goedkopere segment en het middensegment.

Winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden

Zoekt u in Zeeland een leverancier en monteur van banden? Iemand die kwaliteit combineert met een scherpe prijs? Laat u verrassen door de lage prijzen bij Riedam Heinkenszand! Wij beschikken standaard over 4.500 verschillende banden: zo beschikken we altijd over de zomerbanden, winterbanden of 4-seizoenenbanden die u wilt hebben en kunt u met een gerust hart weer op weg.

Wilt u uw voertuig laten voorzien van nieuwe banden? Kom langs bij onze garage in Heinkenszand, neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

Offerte-formulier:

Uw naam: (verplicht)

Uw e-mailadres: (verplicht)

Telefoonnummer:

Uw merk auto:

Uw type auto:

Voorkeur merk band:

Type band:

Bandbreedte:

Bandhoogte:

Diameter:


Prijsopgave voor: banden totaal

Uw opmerkingen: